De Boer roser Zimling-præstation

 

Ajax-træner Frank de Boer er tilfreds med Niki Zimlings præstation efter resultatet mod PSG

Ajax og Paris Saint Germain spillede i går aftes 1-1 i Champions League. Nyindkøbet Niki Zimling startede ude, men kom i pausen ind og gav ro på den hollandske midtbane. Ajax-træner Frank de Boer fortalte efter kampen om stabiliseringen den tidligere Esbjerg-spiller bragte til holdet:

“Zimling kom med noget ro til holdet, og vi rykkede tættere på modstanderens mål. Man ved, at der altid kommer små chancer så. I anden halvleg viste vi, at vi kan spille god fodbold,” fortæller de Boer til UEFA ifølge bold.dk.

“I første halvleg spillede vi ikke frit nok til at kunne gøre noget mod PSG. De skabte heller ikke meget, men truede trods alt mere end os. Efter at vi gav en stor chance væk i starten af anden halvleg, smed vi vores frygt over bord.”

Niki Zimling var ikke den eneste dansker med en god præstation mod den franske storklub. Lasse Schöne havde en god kamp og endte tilmed som målscorer.

In this article