Lasse Vigen: Man skal ikke tage fejl af Championship

Lasse Vigen

Efter Fulhams nedrykning fra Premier League i fjor, har London-klubben haft svært ved at finde fodfæstet i Championship. Dog mener klubbens dansker Lasse Vibe, at de er på rette køl.

Med blot ét point i otte kampe, har Fulham haft det svært i Championship, efter de i sidste sæson rykkede ned fra Premier League. Men efter en sejr mod Doncaster i Capital One Cuppen tirsdag, har holdet, ifølge deres danske spiller Lasse Vigen, fået noget selvtillid, der kan være kampafgørende.

– Det var vigtigt for os at få en sejr, især efter at have spillet en rigtig god kamp. Det var en god præstation hele vejen rundt, og det var det faktisk også mod Blackburn i sidste weekend, hvor vi godt nok tabte 1-0, siger Lasse Vigen til bold.dk.

– Det virker til at der er lidt mere selvtillid hos nogle af individualisterne, hvilket er et positivt tegn.

Fulham ligger sidst i tabellen, men de skal nok kravle op ad, forudsiger danskeren.

– Det er jo ikke sådan at man flere gange om dagen kigger på tabellen, for det er ikke noget, vi er stolte af. Men i løbet af en sæson med 46 kampe handler det meget om at finde en god rytme, for kampene kommer som perler på en snor. Forhåbentlig er der bare tale om en dårlig start fra vores side, men jeg er overbevist om, at vi kan ramme et positivt run, hvor vi kan hive nogle point hjem og rykke op i tabellen. Det er det eneste, vi fokuserer på for der er tid nok, hvis der er kvalitet nok.

Spillestilen er, ifølge danskeren, anderledes i Championship, i forhold til i Premier League, og det kan være en af grundene til, at Fulham har fået en så dårlig start.

– Man skal ikke tage fejl af niveauet, selvom det kun er den næstbedste række. Det er en anden form for fodbold, end der bliver spillet i Premier League, og vi står over for en masse hold med engelske spillere som ved, hvordan der spilles her. Jeg tror mange tænker, at niveauet er lavt, men det er den femtemest sete liga i verden tilskuermæssigt. Der er mange storsatsende klubber, som vil op i Premier League, og det er ikke bare en liga, hvor alle sparker langt. Der bliver spillet god fodbold, og man skal ikke undervurdere niveauet.

– Man kan jo se på både os og Cardiff, der er rykket ned med masser af internationale spillere, og vi skal i hvert fald lige finde vores ben her, siger Vigen til bold.dk.

Fulham skal lørdag spille ude mod Birmingham, hvor de altså kan få deres første sejr.

In this article