Leeds brød aftalen med Sørensen

Frederik Sørensen skiftede i det netop overståede transfervindue på en lejeaftale til Hellas Verona, men den unge back var millimeter fra en permanent aftale med Leeds United – indtil Leeds ændrede kontrakten i sidste øjeblik.

22-årige Frederik Sørensen spillede sidste sæson på en delejeaftale med Juventus for Bologna i Serie A. Juventus valgte derefter at købe Bolognas halvdel af Sørensen-ejerskabet, for at sælge ham på permanent basis. Det var tæt på at lykkes, da Leeds United fra The Championship var stærkt interesserede i U21-landsholdsspilleren. Den karismatiske Leeds-ejer, italieren Massimo Cellino, var endda ude og bekræfte handlen, men i sidste øjeblik faldt handlen igennem:
– Vi var enige om en kontrakt, men tingene blev ændret lidt i forhold til det, vi havde aftalt. Det var nogle ændringer, jeg ikke kunne acceptere, og så må man bare sige tak for tilbuddet, men det går ikke, udtaler Frederik Sørensen til bold.dk.

Det var altså et pludseligt brud med aftalen fra Leeds, som førte til at Sørensen ikke kom til England, og derfor bliver i Italien. Selv havde danskeren dog gerne set, at han kunne få noget luftforandring efter 4 år i Serie A:

– Jeg ville gerne have oplevet en anden liga, men efter min sæson i Bologna, hvor jeg havde været meget skadet, havde jeg ikke de bedste kort på hånden. Leeds var en god mulighed, men det gik ikke, siger forsvarsspilleren videre til bold.dk.

I stedet for at blive holdkammerat med https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth i Championship, er Frederik Sørensen nu at finde i Hellas Verona, klubben hvor bl.a. Preben Elkjær har brilleret. Her han han skrevet under på en 1-årig lejeaftale.

In this article