Medie: Rift om ung dansker

Ifølge BT er flere klubber fra både Tyskland og England ude efter unge Yussuf Poulsen fra RB Leipzig.

Danske Yussuf Poulsen er en eftertragtet ung mand. Efter sine gode præstationer for RB Leipzig i den anden bedste tyske liga og en træningskamp mod engelske QPR, er flere tyske klubber fra den bedre halvdel af Bundesligaen og klubber fra Premier League i England blevet interesseret i Poulsen.

De skal dog vente længe på at få en chance, mener danskerens agent. For klubben er meget ambitiøs og gør meget for at nå deres mål.

– Det er et specielt projekt, det Red Bull har gang i. De vil virkelig i Bundesligaen og i Champions League, og de træner på et utrolig højt niveau i meget moderne faciliteter. Det er Yussuf en vigtig del af, og spillere, som de tror på, er ikke til salg. Du får ikke fingrene i en spiller fra Red Bull. De har ikke brug for penge, kun for gode spillere, siger Poulsens agent, Søren Lerby.

– Det kræver stor fysik at spille det system, Red Bull spiller, og som Ralf Ragnick som sportsdirektør styrer. Det skal være publikumsvenligt og aggressivt, og det passer perfekt til Yussuf. Han får masser af spilletid i 2. Bundesliga, hvor de har 40-50.000 tilskuere til hver kamp, og hvor de spiller på et meget højt niveau. De ville sagtens kunne klare sig i den hollandske Æresdivision, som jeg kender godt, fastslår agenten.

Yussuf Poulsen har kontrakt i RB Leipzig indtil sommeren 2017.

In this article