Nicolai Jørgensen utilfreds med bænkplads

 

FCK’s Nicolai Jørgensen startede ude i gårsdagens opgør mod SønderjyskE – offensivspilleren er klar på mere

Efter et stykke tid uden for Ståle Solbakkens FC København-startopstilling vil klubbens profil Nicolai Jørgensen generobre sin plads. Den tidligere Bayer Leverkusen-spiller følte at han skulle have startet inde i gårsdagens 1-1-opgør mod SønderjyskE:

”Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med at starte på bænken, men jeg respekterer, at Ståle Solbakken ikke ville ændre på holdet efter sejren over Brøndby, og der er ingen sure miner,” fortæller Nicolai Jørgensen ifølge ritzau.

Jørgensens vision opfyldes måske snart, fortæller træner Ståle Solbakken:

”Han er tæt på at være klar til startopstillingen, men han har været meget skadet, så vi passer på ham. Han får mere og mere spilletid, og han kunne meget vel være i spil til startopstillingen i den næste kamp,” siger Solbakken ifølge ritzau.

FC København er nummer fem i Superligaen med fire point op til ligaens nummer fire FC Nordsjælland.

In this article