Nicolaj Thomsen: Glad for jeg blev

I løbet af transfervinduet var der mange rygter om AaB’s Nicolaj Thomsen. Det endte med, han blev i det nordjyske, og det var også det, han havde håbet på.

Nicolaj Thomsen formåede i sidste sæson at etablere sig som en af de store profiler i den danske Superliga. Derfor var det ikke overraskende, at kantspilleren blev rygtet væk til flere klubber i de større europæiske ligaer.

Dog blev han som bekendt i AaB, og hvis man spørger spilleren selv, er han meget tilfreds med det.

– Det var meget stille og roligt. Jeg tænkte også, at min skade lidt satte en stopper for det. Men jeg havde heller ikke nogen forhåbninger om at forlade AaB. Jeg så frem til de spændende kampe om at komme med i Champions League, og nu er der Europa League, fortæller Thomsen til bold.dk og fortsætter:

– Der er ingen tvivl om, at jeg er glad for at være i AaB. Det var også det, jeg sagde inden transfervinduet. Det er sådan set det, jeg havde håbet på, der er sket.

Nicolaj Thomsen har ikke tænkt synderligt meget over, hvornår springet til det store Europa skal komme.

– Det har jeg ikke tænkt over. Hvis man er god nok, er man god nok, slutter Thomsen.

Nicolaj Thomsen spillede i sidste sæson alle 33 Superliga-kampe for AaB.

In this article