Okore: Landskamp kan hjælpe mig tættere på Villa

 

 

Jores Okore er tilbage efter et års tid på sidelinjen, og håber, at spilletid på landsholdet kan bringe ham nærmere spilletid i Aston Villa. 

Jores Okore mener, at han er kommet sin skade kvit og snart er tilbage i topform. Midterforsvareren spillede 90 minutter, da U21-landsholdet vandt 4-2 over Rusland i Aalborg, og det kan være med til at få ham tilbage i Aston Villas startopstilling.

Det fortæller Premier League-danskeren, der efter en fin start i England, blev skadet og måtte sidde ude i det meste af sæsonen.

– Jeg har spillet lidt hist og pist, og har trænet ekstra for at komme i så god form som muligt. Så jeg føler i hvert fald, at jeg har gjort mit til at være berettiget til at spille i Villa, siger Jores Okore ifølge bold.dk.

– Men træning er en ting, kampform er noget helt andet. Så det var rigtig dejligt at få 90 minutter på U21-landsholdet mod Rusland. Det kan også hjælpe mig tættere på holdet i Villa, fortæller han.

Okore skiftede inden sidste sæson fra FC Nordsjælland til Aston Villa, og på grund af den lange skadespause, er det altså først nu, at vi for alvor får at se, om danskeren kan begå sig over længere tid i Premier League.

Okore er desuden blevet rykket op på A-landsholdet, der i aften møder Armenien i den første kvalifikationskamp frem mod EM i 2016.

In this article