Reading-dansker fik endelig debut

Den danske målmand Mikkel Andersen fik langt om længe sin debut for Championship-klubben Reading, som desværre tabte.

Mikkel Andersen fik i går endelig sin længe ventet debut for Reading. Reading endte med at tabe 1-0 til Sheffield Wednesday på et sent mål, så danskeren var både glad og skuffet.

– Jeg er selvfølgelig meget skuffet efter kampen, men jeg er glad for at få min debut. Det er et nemt hold at komme ind på, alle er der for hinanden. Jeg nød det, bortset fra resultatet, man er selvfølgelig ikke tilfreds med ikke at komme herfra med et clean sheet, siger Mikkel Andersen til videos-football.com og fortsætter:

– Det var en rigtig stor ting for mig at få debut. Jeg nød det lige fra kickoff. Det var næsten ligesom en lettelse. Det var meget stort for mig, slutter Mikkel Andersen.

Mikkel Andersen kom til Reading helt tilbage i 2007, men har dog i mellemtiden været udlejet til adskillige klubber.

 

In this article