Stadig mulighed for EM i Danmark

I morgen får vi svar på, hvilke 13 byer der skal have æren af EM på egen grund i 2020. Ifølge bold.dk er København stadig med i kapløbet.

Når UEFA i morgen omkring kl. 13 offentliggør de 13 nationer, som skal agere vært for EM 2020, kan danske fodboldfans alligevel finde argumenter for at sidde og bide negle. I et interview afslører DBU’s Christian Bordinggaard således overfor bold.dk, at København og Telia Parken endnu ikke har opgivet håbet om at kunne bryste sig med en del af værtskabet.

– Vi har slået på Københavns beliggenhed og infrastruktur. Det er let at komme til og fra store, internationale lufthavne. Til den tid er der metro til stadion, busnettet bliver udbygget, og der er tog. Velsagtens samtlige store hotelkæder er i byen, siger Bordinggaard.

Tidligere havde der ellers været snak om, at man helt havde droppet planerne, men i stedet må man nu kæmpe med 18 andre byer om de 13 pladser.

Det kommer til at koste op mod 15 millioner kroner at kunne fejre en af de største begivenheder indenfor fodboldens verden i eget land.

In this article