Talenttid søger skribent

D’ BOLD er en spændende fremadskridende projekt, der udelukkende køres af teenagere. De deler en fælles drøm om at blive sportsjournalister. Alle skribenter er i daglig kontakt, og når man har plads, overskud og lyst i sin tidsplan snakkes der sammen med de andre skribenter om, hvem der skriver hvad.

Indtil videre kører projektet ganske frivilligt, og er derfor heller ikke specielt tidskrævende. Men på grund af den daglige skolegang, lektier og eksamensforberedelse kræver det lidt flere kræfter end sædvanligt at levere artikler ud til sidens brugere hver dag, i et så stort omfang som overhovedet muligt. Som du nok ved, er målet med D’ BOLD, at lave en massiv dækning af danske fodboldspillere i udlandet, og derudover give et overblik over hvilke danske talenter, der er på vej frem herhjemme. Vi ønsker at bygge videre på hjemmesiden, og derfor søges der altid nye skribenter, der virkelig brænder for at skrive om verdens mest populære sport, fodbold.

Her følger lidt løse krav til dig:

  • Du skal være mellem 13 og 16 år gammel.
  • Du skal have en fornuftig fodboldviden – gerne indenfor ungdomsliga-rækkerne – og, derudover, selvfølgelig være interesseret i vores fokuspunkt “Danske fodboldspilllere i udlandet samt danske talenter i ind- og udland.”
  • Du skal være god til og glad for at skrive, og kunne udtrykke din fodboldviden skriftligt.
  • Du skal have lyst til at bruge din fritid på at skrive, frivilligt. Og ikke mindst tage del i et konstant fremadskridende fodboldprojekt med store ambitioner.
  • Du skal være nysgerrig og kreativ – her tænkes på dine interviews med talenter og danskere i udlandet, du højest sandsynligt kan komme til at udføre, hvis du har lyst.

Som skribent hos D’ BOLD, bliver du en del af et drengerøvs-fællesskab med kæmpe interesse for fodbold, dog betyder det ikke at du skal være dreng. Hvis du er pige, og er interesseret, er du mere end velkommen til også at skrive til os. Det kræves på ingen måde, at du ofrer flere timer om ugen på projektet, men bruger den tid på det, som du føler du har overskud til at bruge.

I første omgang vil din del på Talenttid være som “praktikant”. Du har et år, hvor du lærer, hvordan det skrives, hvordan interviews foregår osv. På sigt, er det dog meningen at, du bliver fast skribent på Talenttid.

Lyder det som noget for dig? Skriv en mail til os med dit navn og lidt information omkring dig selv, hvorfor du gerne vil være med i projektet og vedhæft venligst en kort artikel du selv har skrevet (helst indenfor vores fokus). Du kan sende din ansøgning til os på: kontakt@dbold.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

– D’ BOLD-redaktionen

In this article