TONSSER TEAM OF THE WEEK – U19-LIGAEN – 11-09-2014

Velkommen til ugens hold fra U19-ligaen.

Holdet sættes i samarbejde med Tonsser.com. Tonsser er et socialt medie, hvor man opretter en profil og sidenhen taster sine kampdata ind. Det har, glædeligt for os, rigtig mange U17- og U19-ligaspillere gjort, og vi håber, at endnu flere indenfor den nærmeste fremtid vil følge det gode eksempel, og oprette sig på Tonsser.com!

Rækkens øvrige data kan du se i Top Players

Her kårer vi ugens 11 bedste spillere i en 3-5-2 opstilling. Hvis du synes, vi har overset en god præstation, fejlagtigt udtaget en spiller eller måske har du bare en kommentar, er du velkommen til at kontakte os her!

På ugens hold finder vi hele fem FC. Midtjylland-spillere! Ulvenes nedsabling af Randers var en fryd for øjet, og fortjener anerkendelse. Også OB’s flotte hjemmesejr over Lyngby har vi noteret os, ligesom to løver fra FC. København også har fundet vej til holdet.

TOTW-Ligaen-u19-DK-uge37

 

In this article