TONSSER TEAM OF THE WEEK – U19-LIGAEN – 25-09-2014

Velkommen til ugens hold fra U19-ligaen.

Holdet sættes i samarbejde med Tonsser.com. Tonsser er et socialt medie, hvor man opretter en profil og sidenhen taster sine kampdata ind. Det har, glædeligt for os, rigtig mange U17- og U19-ligaspillere gjort, og vi håber, at endnu flere indenfor den nærmeste fremtid vil følge det gode eksempel, og oprette sig på Tonsser.com!

Rækkens øvrige data kan du se i Top Players

Her kårer vi ugens 11 bedste spillere i en 3-5-2 opstilling. Hvis du synes, vi har overset en god præstation, fejlagtigt udtaget en spiller eller måske har du bare en kommentar, er du velkommen til at kontakte os her!

På ugens hold finder vi hele fire Randers spillere, som fortjent er udtaget efter kronjydernes flotte 4-3 sejr mod AaB. Der er også blevet plads til FC. Københavns færørske landsholdsangriber Kristjan Finbogasson, som med to scoringer i anden halvleg, var manden bag københavnernes sejr over Lyngby. Også FC. Nordsjælland er flittigt repræsenteret på rundens hold, og tigrenes nedsabling af AGF er ikke gået vores næse forbi.

TEAM OF THE WEEK U19-LIGAEN 25-09-2014

In this article