Uffe B. og Yussuf P. udtaget til A-landsholdet

 

Uffe Bech efter udtagelsen til A-landsholdet. (Kilde: EB TV)
Uffe Bech efter udtagelsen til A-landsholdet. (Kilde: EB TV)

Både Uffe Bech fra FC Nordsjælland og Yussuf Poulsen fra RB Leipzig, er blevet rykket op på A-landsholdet fra U21-landsholdet.

Uffe Bech, som til dagligt spiller i danske FC Nordsjælland, er for kort tid siden blevet udtaget til A-landsholdets trup op til de vigtige EM-kvalifikationskampe. Det samme er RB Leipzigs Yussuf Poulsen. Sidst de to spillere blev udtaget til et landshold, gjaldt det U21-landsholdet. Men de to hurtige, unge spillere, har altså leveret så gode præstationer siden sidst, at Morten Olsen har valgt at opgradere til dem førsteholdet.

Uffe Bech udtalte tidligere i dag, at landsholdet var en drøm for ham, og at han følte sig helt klar til at spille med de store.

– Jeg føler mig klar. Ingen tvivl om, at det er en kæmpe drøm for mig, men i sidste ende er det op til Morten Olsen at vurdere, om det er nu, det skal være. Jeg har fået en god start på sæsonen, og jeg har været så heldig at lave nogle kasser. Landsholdet vil være en kæmpe drøm, udtalte Uffe Bech til tipsbladet.dk.

Uffe Bech fører topscorerlisten i Superligaen sammen med Hobros Mads Hvilsom med syv mål efter ni kampe. Yussuf Poulsen har også en imponerende statistik med seks mål efter seks kampe i den tyske 2. Bundesliga.

In this article