Vestergaard glad for sin indsats

Jannik Vestergaard sikrede Hoffenheim et point, da han i overtiden scorede til 3-3 mod Freiburg i Bundesligaen. Danskeren var glad for spilletiden og målet.

Jannik Vestergaard har ikke fået så meget spilletid i starten af denne sæson, men i gårsdagens kamp mod Freiburg spillede han hele kampen på den defensive midtbane. Det krydrede han med et overtidsmål i 3-3-delingen, et fair resultat hvis du spørger Vestergaard.

– De mål vi indkasserede, burde vi have forhindret, for de kom alle efter individuelle fejl. Men selvom vi var bagud kæmpede vi videre, arbejdede hårdt og viste god moral. Det var ikke nogen køn kamp, men det behøver det heller ikke altid at være. Vi kæmpede os tilbage og gik efter chancen, og udligningen var i mine øjne fortjent, siger Vestergaard til Hoffenheims hjemmeside.

– For mig personligt var det selvfølgelig meget dejligt, ikke bare at starte inde, men også at få scoret målet. Men det vigtigste var, at jeg kunne hjælpe holdet. Det gjorde mig meget glad.

Det var Jannik Vestergaards første sæsonmål.

In this article