Viborg-dansker skriver med Nottingham Forrest

FK Viborg’s 16-årige Frederik Fisker skifter det vante Danmark ud med England, hvor han forventes at skrive kontrakt med traditionsklub inden for få dage.

Frederik Fisker har igennem længere tid gjort sig positivt bemærket i FK Viborg, hvor han blandt andet også har været inde omkring u/19-mandskabet, til trods for at han i februar fyldte 16 år. Nu skriver han i løbet af denne uge under med den engelske klub Nottingham Forrest. Det fortæller en kilde til D’ BOLD.

Fisker rejser mandag til Nottingham, hvor han forventes at skrive under på en toårig kontrakt med den oldgamle engelske klub i denne uge. Dog mangler UEFA at behandle sagen færdig. Det blev offentliggjort i loungen på  Viborg Stadion inden 2-2-kampen søndag imod FC Fredericia.

Fisker var heller ikke med i FK Viborgs trup i weekenden hvor man i u19-divisionen slog HB Køge med 2-0.

D’ BOLD følger op på sagen.

In this article