Yussuf P: Har ikke mødt de allerbedste endnu

 

Yussuf Poulsen er en smule overrasket over niveauet i den tyske Bundesliga 2, da han havde forventet mere. Leipzig har dog ikke mødt topholdene endnu.

Yussuf Poulsen har haft en god start for tyske RB Leipzig i denne sæson. Han har spillet tre ud af fire kampe og scorede sågar et mål i sæsonens første kamp. Og ubesejret med to sejre og to kampe som er endt uafgjort, har Leipzig imponerende opnået otte point efter fire kampe, og ligger placeret på en delt førsteplads med fem andre hold.

– Vi har måske ikke mødt de allerbedste endnu, de kommer først i de kommende runder. Men som oprykker må man sige, at otte point i de første fire kampe er meget tilfredsstillende, siger Poulsen til bold.dk og fortsætter om spilniveauet:

– Jeg ved ikke om niveauet decideret overrasket mig, men især i første kamp var jeg måske lidt overrasket over, at niveauet ikke var højere. Det er måske bare mig, der havde forventet mere.

Han mener dog også, at klubben har udviklet sig meget siden sidste sæson.

– At vi kan stille med samme hold som i sidste sæson og stadig have otte point efter fire kampe, det siger måske også bare noget om os og hvordan vi har udviklet os som hold, fortæller Poulsen.

Leipzig og Yussuf Poulsen skal næste gang møde Braunschweig, som rykkede ned fra Bundesligaen sidste sæson.

In this article