Ajax-dansker: Jeg skal være afgørende

Lucas Andersen har for alvor fået spillet sig ind i start-elveren for Ajax, nu vil han også begynde at være mere afgørende.

Lucas Andersen har for alvor spillet sig ind i varmen hos Ajax-træner Frank De Boers udvalgte i Amsterdam-klubben.

Men det er ikke nok for den 20-årige offensiv-spiller. Spillet på grønsværen skal omsættes til afgørende momenter, der kan aflæses i statistik-kolonerne, mener U21-landsholdssplleren.

– Nu føler jeg for alvor, at jeg ligger op af at være fast mand. Så nu handler det for mig om at bygge på hver evig eneste kamp, og mest af alt være den afgørende faktor som jeg føler, jeg har kvaliteterne til i form af mål og assists især, siger Lucas Andersen til TV2 Sporten.

Senest fik danskeren fuld spilletid i Champions League mod Barcelona. Og trods 1-3-nederlaget på Camp Nou er der rigeligt at tage med hjem til Amsterdam Arena.

– Vi har vist, at vi kan få nogle ting til at lykkes mod et af verdens bedste hold, samtidig med at det er en vigtig erfaring for såvel ældre som yngre spillere.

I går aftes spillede Lucas Andersen 85 minutter, da Ajax vandt 3-1 over Go Ahead Eagles. Målet til 3-1 blev scoret af en anden dansker, nemlig Lasse Schöne.

In this article