Danske U17-talenter til prøvetræning i tysk traditionsklub

Traditionsklubben Borussia Mönchengladbach fra Tyskland har i denne uge to håbefulde, unge danske angrebstalenter på besøg til prøvetræning.

Marco Harboe Ramkilde (AaB) og Nicklas Røjkjær (SIF) er både gode venner og en god angrebskonstellation på det danske U17-landshold. I denne uge er de to 16-årige boldtalenter til prøvetræning hos den tyske traditionsklub, Borussia Mönchengladbach.

Bundesliga-klubben er pt. nærmeste forfølger til mægtige Bayern München i tabellen. Derudover har klubben en stribe tyske mesterskaber i klubskabet, og har tidligere været hjemsted for store danske ikoner som Allan Simonsen, Henning Jensen og Ulrik Le Fevre.

Fra mandag til fredag får U17-ligaprofilerne fra henholdsvis Aalborg og Silkeborg gode muligheder for at kigge sig omkring i den store klub. De skal nemlig træne med på klubbens U17-hold.

– Vi skal være her og se på faciliteterne, og så skal vi have nogle træningspas med Gladbachs U17-trup.

– Det er selvfølgelig en kæmpe oplevelse, og hvis du gør det godt, så kan det være de vil se en igen. Det er en prøvetræning, med det en prøvetræning nu indebærer i form af tests og træning, fortæller Marco Harboe Ramkilde til D’ BOLD.

AaB-angriberen har på turen selskab af sin gode ven, Nicklas Røjkjær, fra Silkeborg. Han håber at levere et godt indtryk for Gladbach-trænerne.

– Jeg håber da, at når jeg tager hjem, så har jeg givet et så godt indtryk af mig selv, at de gerne vil have mig. Det er mit mål, siger Røjkjær.

Silkeborg-talentet er glad for, at han har sin angrebsmakker fra U17-landsholdet med til Tyskland.

– Jeg er meget glad for, at Marco er med. Det er fedt at dele denne oplevelse med en rigtig god ven som ham, lyder det fra Røjkjær.

De to unge angribere med ambitionerne på det rette sted slutter deres prøvetræningsophold i Gladbach på fredag.

In this article