FCN-profil hylder debutant

FC Nordsjælland-profilen Uffe Bech har store roser med på vejen til unge Mathias Hebo, der fik sin Superliga-debut mod Randers FC søndag eftermiddag.

19-årige Mathias Hebo fik sin Superliga-debut for FC Nordsjælland, da han i søndagens Superliga-kamp mod Randers FC erstattede en skadet Mario Ticinovic.

En stor dag for den unge midtbanespiller, der fik de sidste 13 minutter på højreback.

– Jeg er helt vildt glad for det her. Det er, hvad jeg har drømt om lige fra bolden i baghaven, så det er virkelig en stor dag for mig, siger Mathias Hebo til FCN TV, og siger videre om den uvante plads som højreback:

– Jeg spiller bare der, hvor træneren placerer mig. Jeg er ikke rigtig højreback, men bare jeg kan hjælpe holdet. I dag manglede vi en højreback efter Mario Ticinovic gik ud.

FC Nordsjællands nyudnævnte landsholdsspiller, Uffe Bech, roser den unge Hebo for han arbejdsindsats til træning og kalder det fortjent, at han fik debut.

– Jeg vil gerne rose Mathias for sin indstilling til træning. Det er virkelig en fornøjelse at følge ham, og jeg er rigtig glad på hans vegne, og jeg synes virkelig, han fortjener den her debut, lyder det fra Uffe Bech.

Den unge FCN’er er glad for de flotte ord fra Superligaens topscorer.

– Det er stort, at han siger det. Det er et stort skulderklap til mig, og det er da sindsygt fedt at få at vide.

Mathias Hebo har fået blod på tanden af oplevelsen i det kronjyske.

– Mere vil have mere. Man stiller sig aldrig tilfreds, og det gør jeg også. Jeg banker på og vil være klar når Ólafur (Kristjánsson, FCN-træner, red.) har brug for mig.

FC Nordsjælland spillede 0-0 med Randers FC, og ligger fortsat på andenpladsen.

In this article