Midtbane-talent: Drømmen er Premier League eller La Liga

Jonas Gemmer har lige forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland, nu er der mere ro på, fortæller han. Dog ikke så meget ro at han stadig kan drømme om de helt store ligaer.

Midtbane-talentet Jonas Gemmer skrev for få dage siden under på en 5-årig kontrakt med FC Midtjylland. Det var rigtig vigtigt for ham, så han nu kan få lidt ro på.

-Det er super dejligt, det giver ro på, det gør at  jeg kan tage det roligt og udvikle mig. Så kan jeg forsætter med at gøre det jeg er god til, og så forbedre mig med det jeg ikke er særlig god til. Siger han til D’ BOLD.

Efter forlængelsen fik Gemmer meget ros af sin træner, Glen Riddersholm, det er han selvfølgelig glad for, men det er ikke noget han tænker så meget over.

-Man tager det selvfølgelig altid til sig, men det er ikke noget jeg tænker så meget over når jeg løber inde på banen. Men man bliver da glad, det er jo det hårde arbejder der gør at man får ros.

Jonas Gemmer glæder sig til den næste tid, og har sat nogle klare mål for hvad han vil udrette.

-Kortsigtet vil jeg gerne spille mig tættere på førsteholdet. Nu er der jo kommet en masse nye, Kris Olsson og Tim Sparv er kommet til, så der er en masse midtbanespillere nu. Men spille mig tættere på holdet, måske få nogle bænkpladser og komme ind derfra. Ellers bare knokle på til træning, og vise Glen at jeg er dygtig nok til at spille.

På lang sigt har U-landsholdsspilleren også sat sig mål. Nogle store af slagsen.

-På lang sigt er målet helt klart at starte inde i Superligaen, og så bliver solgt til udlandet på et tidspunkt. Det er helt klart min drøm at spille i Premier League eller La Liga en dag.

Jonas Gemmer har spillet 2 superligakampe for FC Midtjylland.

In this article