PSV-talenter erfarer fra stjernerne

De to danske talenter i PSV Eindhoven, Mathias Bonde og Lasse Mikkelsen, skiftede i sommers Danmark ud med Holland. Og her suger de godt til sig af viden og erfaringer fra deres ældre holdkammerater og trænere.

Det er ikke altid lige let at rejse til udlandet som en ung fodboldspiller. Alligevel har både Mathias Bonde og Lasse Mikkelsen fra henholdsvis AGF og Esbjerg, taget springet ud i den store verden, og skiftede i sommers til hollandske PSV Eindhoven.

Og her nyder de to unge spillere godt af, at trække lidt erfaring fra de lidt ældre. Og det er ikke hvem som helst. Der er nemlig trænere med navne som Marc van Bommel og Ruud van Nistelroy.

– De har en masse erfaring, som de deler ud af. Det er klart, at når man kan trække på spillere som har opnået det som de har, så er det med at lytte. De har prøvet alle de ting, vi som unge fodboldspillere træner for og drømmer om, udtaler Mathias Bonde til People in Sport.

Målmanden, Lasse Mikkelsen, er også begejstret for det høje niveau i træningen.

– Jeg kunne mærke, at jeg trængte til at blive matchet på et højere niveau end jeg gjorde i Danmark. Derhjemme kunne man sagtens træne på 80 procent og stadig være blandt de bedste. Det kan du ikke hernede. Der er man nødt til at yde 100 procent ved hver eneste træning, siger Lasse Mikkelsen, der er tidligere Esbjerg-keeper.

In this article