Sloth imponerede ikke ny Leeds-træner

Leeds med https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth på holdet spillede onsdag aften 0-0 mod Reading, og den netop tiltrådte Leeds-træner Milanic var ikke helt tilfreds med indsatsen.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth skiftede denne sommer de trygge rammer omkring Fredensvang og Århus ud med et eventyr i Leeds fra den næstbedste engelske række, hvor der til daglig lægges arm med pengestærke klubber som Fulham, Norwich og Blackburn.

Onsdag bar udfordringen navnet Reading FC, og det var en for stor mundfuld for det unge Leeds-mandskab, som netop har tilknyttet knap så grønne Darko Milanic som træner. Opgøret endte målløst, og efter at have høstet bare et point i de to første kampe af hans regeringstid udtalte Milanic sig også kritisk over situationen på midtbanen.

– Vi spillede med en diamant. Sloth skulle ligge mellem kæderne og gøre livet svært for modstanderne. Men vi gjorde det ikke godt nok. Holdet er meget ungt, så det er normalt, at det ikke går så nemt. Det er svært at fastholde stabiliteten, udtaler han til Inside Futbol.

Sloth og Leeds får snart mulighed for at genoprette æren, når Sheffield Wednesday kommer på besøg på lørdag.

 

In this article