Teenager håber på spilletid i Twente inden nytår

De færreste havde for få måneder siden hørt om Twentes nye danske midterforsvarer Joachim Andersen, men på det seneste er han kommet nærmere holdet, og han har allerede sat sig et mål.

Den dengang blot 17-årige centerback Joachim Andersen skiftede i sommeren 2013 de trygge og velkendte rammer i Herning og FCMs ungdomsakademi ud med et eventyr i hollandske Twente. Først i løbet af de sidste par måneder har danskeren for alvor åndet førsteholdstruppen i nakken, og han har blandt andet flere gange fået tildelt rollen som bænkevarmer.

-Jeg er fjerdevalg lige nu i førsteholdstruppen. Det er svært og sige og jeg har svært ved at fornemme selv, hvor langt jeg er fra førsteholdet. Men hvis der skulle komme en skade, så ville jeg være på bænken.

Og det er da også en ambitiøs ung mand, som den hollandske storklub har erhvervet sig.

-Jeg håber på at få min debut inden nytår. Jeg håber, at jeg efter nytår kan banke på døren til startopstillingen.

-De første måneder var jeg lidt skadesplaget, men ellers er det gået fint. Jeg har spillet nogle gode kampe på ungdomsholdet, og det går bedre og bedre.

Lige nu er teenageren i Danmark sammen med resten af det U19-landshold, som her til aften slog Ukraine i en kamp, hvor netop Joachim Andersen blev matchvinder.

 

In this article