TONSSER TEAM OF THE WEEK – U17-LIGAEN – UGE 41

Velkommen til ugens hold fra U17-ligaen.

Holdet sættes i samarbejde med Tonsser.com, som er et socialt medie, hvor man opretter en profil og sidenhen taster sine kampdata ind. Det har, glædeligt for os, rigtig mange U17- og U19-ligaspillere gjort, og vi håber, at endnu flere indenfor den nærmeste fremtid vil følge det gode eksempel, og oprette sig på Tonsser.com!

Rækkens øvrige data kan du se i Top Players

Her kårer vi ugens 11 bedste spillere i en 3-5-2 opstilling. Hvis du synes, vi har overset en god præstation, fejlagtigt udtaget en spiller eller måske har du bare en kommentar, er du velkommen til at kontakte os her!

Ugens hold i denne omgang bærer præg af en række Brøndby-drenge, som flot besejrede Vejle med, mens også FC. Midtjyllands anfører Nikolaj Kirk og forsvarsspiller Nicolai Damkjær er at finde på det prominente hold. For første gang nogensinde er også en AC. Horsens spiller at finde på ugens hold. Her er der selvfølgelig tale om Kristian Skovbjerg, som scorede to gange i østjydernes storsejr over AGF!

TONSSER TEAM OF THE WEEK UGE 41

In this article