TONSSER TEAM OF THE WEEK – UGE 41 – U19-LIGAEN

Velkommen til ugens hold fra U19-ligaen.

Holdet sættes i samarbejde med Tonsser.com, som er et socialt medie, hvor man opretter en profil og sidenhen taster sine kampdata ind. Det har, glædeligt for os, rigtig mange U17- og U19-ligaspillere gjort, og vi håber, at endnu flere indenfor den nærmeste fremtid vil følge det gode eksempel, og oprette sig på Tonsser.com!

Rækkens øvrige data kan du se i Top Players!

Her kårer vi ugens 11 bedste spillere i en 3-5-2 opstilling. Hvis du synes, vi har overset en god præstation, fejlagtigt udtaget en spiller eller måske har du bare en kommentar, er du velkommen til at kontakte os her!

Ugens hold i uge 41 bærer præg af Brøndbys flotte 3-1 sejr over Vejle, hvor de blågules offensivspillere for alvor viste, hvad de indeholder af kvalitet. Også Lyngbys første point i denne sæsonen er noget, der er blevet bemærket af D’ BOLD’s skribent!

tonsser team of the week uge 41 U19

In this article