U19 landsholdet vandt test

Onsdag aften var der U19-landskamp mellem Danmark og Ukraine, en kamp Danmark vandt 1-0.

Danmarks U19-drenge spillede onsdag aften kl. 18:30 venskabskamp mod Ukraine i Roskilde Idrætspark. D’ BOLD kommer her med et referat.

Kampens første chance kommer til Danmark og Robert Skov efter allerede 4 minutter, et godt skud med venstrebenet som Oleh Mozil flot får redet.

Efter 12 minutter får Ukraine deres første chance, det er deres nr. 10, Victor Kovalenko, som skyder lige på Daniel Iversen på et frispark fra en spids vinkel.

Efter 15 minutter begår Ukraines nr. 13, Ivan Zotko, et frispark på Caper Olesen lige uden for feltet og får gult kort. Det frispark bliver anfører Joachim Andersen sat til at sparke. Han tordner sit første landskampsmål ind via overlæggeren. 1-0 til Danmark.

Ukraine har en god periode efter målet, det bliver dog ikke til de helt åbne muligheder.

Det er dog Danmark der har de bedste chancer før pausen, først en chance til Jannick Pohl, U19-holdets topscorer, med 2 mål i 8 kampe, der misser en dobbelt-chance efter 37 minutter.

Kort efter er det Robert Skov der får en stor chance, han skyder lige på målmanden.

Danmark går til pause med en 1-0 føring.

2. halvleg starter med en god mulighed til Jannick Pohl som, efter godt forarbejde af Mads Pedersen, får sendt et hovedstød lige over målet.

Der sker ikke meget i 2. halvleg før det 73. minut, hvor der er straffesparks-appeller, efter Pohl bliver revet ned i feltet. Dommeren fløjter dog ikke.

Meget mere sker der ikke, udover et rødt kort til Ukraines nr. 14, Shatanenko.

Danmark vinder dermed, fortjent, 1-0 over Ukraine.

De to hold spiller igen på lørdag, kl 12 i Ballerup.