U21-Sørensen tror på kvalifikation til EM

 

Frederik Sørensen tror fortsat på, at U21-landsholdet kan kvalificere sig til EM næste sommer, selvom man blot fik 0-0 i den første playoff-kamp. 

Danmarks U21-landshold møder i aften Island i den sidste playoff-kamp til næste sommers EM-slutrunde, og skal man tro holdets forsvarsspiller Frederik Sørensen bliver det de rød-hvide, som ender med sejren.

Danskerne fik kun 0-0 hjemme på Aalborg Stadion fredag, og derfor er der lagt op til lidt af en gyser i aftenens udekamp på Island.

– Vi klarer den deroppe. Selvfølgelig er vi enormt skuffede lige nu. Men vi holdt Island fra at score. Det var vigtigt. Forsvarsmæssigt synes jeg, vi leverede en fin indsats. Til gengæld havde vi problemer med skarpheden offensivt. På forhånd vidste vi, at de ville spille defensivt. Det vil de formentlig også gøre i returkampen. Men så er det bare op til os at finde løsninger på, at få skabt åbninger, der kan føre til scoringer, siger Frederik Sørensen ifølge BT.

Sørensen, der til daglig spiller for italienske Hellas-Verona, har aldrig optrådt for A-landsholdet, og det er heller ikke noget, han går og tænker på. I stedet fokuserer han på de udfordringer, han står over for på U21-holdet.

– Jeg vil ikke bruge energi på at ærgre mig over, at jeg ikke allerede i denne uge kom ind i A-truppen. Muligheden var der jo ellers, fordi der op til EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Portugal har været en del skadesproblemer blandt forsvarsspillerne. I stedet glæder jeg mig over at spille på U21-landsholdet. Her er udfordringerne også store. Forhåbentlig kommer EM-billetten i hus. Så er der næste år en stor slutrunde at se frem til, siger han.

Det er i aften 18.15, at det danske U21-landshold går på banen mod Island til den afgørende kamp om kvalifikation til EM-slutrunden.

 

In this article