Udmattet U21-helt tvivlsom for AaB

AaB’s Nicolaj Thomsen er tvivlsom til fredagens Superliga-kamp mellem AaB og Hobro efter et hårdt program med U21-landsholdet.

Nicolaj Thomsen var manden, der i de sidste sekunder af returopgøret mellem Island og Danmarks U21-landshold skovlede bolden i kassen, og sikrede den danske billet til U21-EM næste sommer. Et stramt program har dog taget hårdt på AaB-profilen, der derfor er tvivlsom til aftenens nordjyske lokalbrag i Superligaen mellem AaB og Hobro.

– Nicolaj har selvfølgelig spillet noget mere end de andre på holdet og er derfor mere udmattet, så vi ser ham lige an, og så tager jeg en beslutning op til kampen, siger AaB-træner Kent Nielsen til Nordjyske.

Ifølge avisen vil de unge spillere Frederik Børsting og Andreas Bruhn indtage hver sin kant, hvis ikke Thomsen starter inde.

In this article