Uffe Bech håber på stor landsholdskarriere

Efter sin debut lørdag aften mod Albanien håber Uffe Bech på flere kampe i rødt og hvidt.

21-årige Uffe Bech tog i lørdags skridtet fra U21-landshold til A-landshold, da han blev skiftet ind i 1-1-kampen mod Albanien. Kantspilleren fra FC Nordsjælland glæder sig over sin debut, og ser nu frem til endnu flere kampe for det danske landshold:

– Det var først og fremmest rigtig dejligt at få min debut. Det er noget, jeg altid har drømt om, og det er dejligt, det nu er gået i opfyldelse. Jeg tror selvfølgelig på, det var den første kamp af mange, siger Bech til fcn.dk.

Bech ærgrer sig samtidig over, at det ikke lykkedes at få alle tre point mod et defensivt indstillet albansk hold:

– Da jeg kom ind, synes jeg, Albaniens spillere virkede trætte. De stod langt tilbage, og det gør det lidt svært at producere 100 procents chancer, men vi får alligevel skabt nok til en udligning og vel egentlig også til en sejr.

Uffe Bech, som har scoret imponerende 7 mål i 10 kampe i Superligaen, er også i truppen til tirsdagens afgørende kamp mod Portugal i Parken.

In this article