Yussuf P. om debut: Jeg er fint tilfreds

Yussuf Poulsen fik sin landsholdsdebut, da han i går spillede hele første halvleg mod Albanien. Han er forholdsvis tilfreds med sin debut, selvom han havde håbet på at komme frem til mere.

Morten Olsen overraskede alt og alle, da han valgte at lade den 20-årige offensivspiller Yussuf Poulsen starte inde i EM-kvalkampen mod Albanien. Her nåede han at spille første halvleg og blev pillet ud i pausen ved stillingen 0-1.

– Vi var bagud 0-1 og skulle lave nogle taktiske ændringer, og det gik så ud over mig. Det er landstrænerens valg, men det var ikke på baggrund af min præstation, jeg blev taget ud, men på grund af taktiske årsager, siger Yussuf Poulsen ifølge sn.dk.

Overordnet set var Yussuf P. tilfreds med sin debut.

– Jeg leverede en god arbejdsindsats. Jeg løb og løb, og jeg havde enkelte farlige situationer offensivt, så jeg er fint tilfreds, siger han og fortsætter:

– Jeg er ny på holdet, og folk skal vænne sig til mine løbemønstre, men jeg ville gerne være kommet frem til flere farlige chancer mod Albanien, slutter han.

Yussuf Poulsen rykkede før denne sæson op i 2. Bundesligaen med storsatsende RB Leipzig.

 

 

 

In this article