Zohore tilbage til Fiorentina

IFK Göteborg ønsker ikke at bruge den købsoption, der er i Kenneth Zohores lejekontrakt. Derfor returnerer danskeren til Fiorentina.

IFK Göteborg lejede i sommers den tidligere Brøndby-angriber Kenneth Zohore i Fiorentina. Her har danskeren fået sit ophold ødelagt af skader, og selvom Göteborg havde sikret sig en købsoption, har svenskerne ifølge GT ikke valgt at gøre brug af den.

Ifølge GT vil man ikke bruge penge på ham, da han er langt fra sin topform og klubben desuden allerede ejer en angriber, der minder meget om Zohore. Dog han angriberens agent ikke fået et endegyldigt svar fra IFK.

– Jeg har ikke snakket med IFK. Jeg venter på, at de skal give lyd fra sig. Han kan lide at spille der, men han har været uheldig og været meget skadet. Alligevel har han bevist, at han er et stort talent med en lys fremtid. Jeg ved, at han gerne vil fortsætte i IFK, siger Zohores agent Darryl Powell.

IFK Göteborg og Zohore ligger på andenpladsen i Allsvenskan.

In this article