Berggren: Glæder mig til Agger

 

Hobros Emil Berggren ser frem til mødet med Brøndby og Daniel Agger, selvom Hobro er i pointkrise

Hobro har mødt Brøndby en gang i sæsonen og da blev resultatet overraskende 2-0 til det jyske oprykkerhold. Siden da er det dog ikke gået som håbet for Hobro og de står nu uden sejr i syv kampe. Det tager dog ikke modet fra de gultrøjede oprykkere, der tror på point mod holdet fra Vestegnen:

“Jeg tror, mulighederne er gode. Det er aldrig helt til at sige, når man møder så godt et hold som Brøndby. Det afhænger lidt af dagen og marginaler, men jeg er sikker på, at vi har en god chance for at drille dem,” fortæller Hobro-spiller Emil Berggren til Nordjyske.

Den 21-årige angriber glæder sig også til at prøve sig selv af mod Brøndbys helt store profil – Daniel Agger.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at stå over for Agger. Han er sådan en, jeg har fulgt, siden jeg var lille. Og så bliver det selvfølgelig sjovt at måle sig med en, der har spillet Premier League i mange år.”

Hobro spiller mod Brøndby klokken 17:00 i dag.

In this article