Christensen tabte til Schalke-dansker

Andreas Christensen var i eftermiddags med til at tabe 2-0 til Schalke og Jacob Rasmussen i en Youth League-kamp for Chelsea.

Der var dømt danskerbrag i UEFA Youth League, som er en kopi af Champions League, bare for teenagere. Schalke havde den blot 17-årige danske venstreback Jacob Rasmussen på banen, mens hans et år ældre landsmand Andreas Christensen endnu engang figurerede i startelleveren hos englænderne.

Det blev Rasmussen, som trak det længste strå i det indbyrdes møde, hvor Chelsea måtte se sig slået med 2-0 i Gelsenkirchen efter to sene mål af Multhaup.

Nederlaget var Chelseas første af slagsen, og på trods af nederlaget kan de stadig ikke klage over det optiske ved tabellen. Med 18 mål er de det mest scorende hold i turneringen, og Andreas Christensen og co. havde inden kampen blot en gang måttet hente kuglen ud af eget net. Sejren bringer tyskerne op på siden siden af deres blå-hvide kolleger fra det engelske. Begge hold har endda allerede sikret sig avancement.

 

In this article