Danskeropgør endte uden vinder

Der var blevet fundet plads til fire danskere i de to startopstillinger, da ADO Den Haag og Ajax Amsterdam mødtes på Kyocera Stadium. Kampen sluttede 1-1 efter et sent mål fra hjemmeholdet.

Hos hjemmeholdet var målmand Martin Hansen og midtbanespilleren Mathias Gehrt med fra start i danskerbraget mod Ajax Amsterdam, som sendte Lasse Schöne og Lucas Andersen på banen. På begge holdenes bænke var der også en dansk spiller hver. Den Haag havde den tidligere FCK-spiller Thomas Kristensen og hos udeholdet indtog Niki Zimling bænken.

Det tog kun otte minutter for udeholdet at bringe sig foran. Et flot opspil hvor Lucas Andersen stod for en stikningen ovre i venstre side, bolden blev sendt ind over hvor den blev headet ind midt i feltet og der afsluttede Davy Klaassen bolden ind bag Martin Hansen.

Ajax stod for størstedelen af chancerne og spillet, men kunne ikke få sendt bolden i mål igen. Dette blev til sidst straffet.

Med blot fem minutter tilbage på uret smækkede ADO Den Haag-topscoreren Michiel Kramer bolden ind bag Cillessen. Dette var hollænderens 10. scoring i denne sæson og dermed topper han også som ligatopscorer.

Opgøret sluttede dermed 1-1 og Ajax er fortsat nummer to i Æresdivisionen. ADO Den Haag derimod ligger i den tunge ende af tabellen på en 15. plads.

In this article