Fischer tilbage på banen

Viktor Fischer er endelig begyndt at træne med igen, efter en ond skade har holdt ham ude længe.

For få år siden var hele fodbolddanmark endnu engang i ekstase over en dansk teenager, som med stormskridt fik boret sit navn fast i Ajax-fansenes hjerter. Viktor Fischer var navnet, og han nåede at spille en fantastisk 12/13-sæson for den hollandske traditionsklub, hvor han fik netmaskerne til at blafre hele 12 gange, mens han også stod tegnet for 6 assists. De gode takter fortsatte, men i februar i år kom chokket. Fløjspilleren blev skadet i baglåret, og den skæbne har han måttet bære rundt på lige siden. 56 kampe er han gået glip af i den tid, deraf flere Champions League-kampe mod storhold som Barcelona og Paris Saint-Germain.

Men nu tyder alt på, at der er fremgang at spore hos den 20-årige. Således var Fischer i går atter med på træningsbanen, hvor han langsomt, men sikkert deltog i holdkammeraternes træning.

Selvom et par andre unge stjerneskud har udnyttet danskerens fravær til at brillere, er den tidligere Ajax-spiller Søren Lerby optimistisk omkring muligheden for spilletid til Fischer.

–Der er ingen tvivl om, at han skal spille. Alle dernede glæder sig til, han kommer tilbage. Der vil selvfølgelig altid være konkurrence, men meldingerne går på, at de ser frem til, han kan spille, udtaler Lerby.

Det vides endnu ikke præcist, hvornår man igen kan forvente at se Fischer trække i sine to rød-hvide dragter fra Ajax og landsholdet, men meldingerne går på, at det ikke er usandsynligt, at danskeren kan have fået kampe i benene inden juleaften.

In this article