Fulham-dansker: Det var mit mål

Lasse Vigen

Lasse Vigen tager gerne æren, for det Bryan Ruiz skud han afrettede, der endte med at afgøre Fulhams kamp mod Brighton.

Den 20-årige Fulham-dansker Lasse Vigen havde en vigtig rolle i Fulhams 2-1-sejr over Brighton lørdag. Vigen bidragede med assisten til 1-1-målet, og tager også kreditten for det matchvindende mål, der blev scoret med et kvarter tilbage af kampen.

Lasse Vigen afrettede costaricaneren Bryan Ruiz’ klodsede skud med skinnebenet, og danskeren mener, at det var korrekt, at han blev tildelt målet.

– Den tildeler jeg helt sikkert mig selv! Det var ikke fordi jeg prøvede at placere den i hjørnet, men jeg prøvede at ramme den. Jeg tror, at Bryan (Ruiz, red.) ramte bolden lidt urent, så jeg strakte mit ben ud for at ramme den, og lige efter jeg ramte den, vidste jeg, at det ville blive godt, siger Lasse Vigen til Fulhams hjemmeside.

I sidste sæson rykkede Fulham ned fra Premier League til FL Championship, men de har langt fra gjort det godt i den næstbedste række. Efter 19 kampe er klubben fra London på 16. pladsen i ligaen, og det har kan blandt andet tildeles, at de ofte kommer bagud i starten af kampen, hvilket også skete mod Brighton.

– Vi har flere gange sagt, at vi ikke gør det nemt for os selv, og vi får lidt af et bjerg at bestige. Men vi gjorde det igen lørdag, og vi viste hvad vi er lavet af. Vi giver aldrig op eller  stopper med at prøve, og nogle gange har man brug for lidt held. Det havde vi, siger Vigen.

Den danske U21-landsholdsspiller kom til Fulham fra FC Midtjylland i 2012, og i denne sæson er han for alvor kommet igang i London, hvor han har spillet 14 kampe med 4 mål og 4 assist til følge.

 

In this article