Hannover: Ja, Højbjerg er interessant

Efter lange rygtestrømme og spekulationer bekræfter Hannover 96’s sportsdirektør nu, at man er ude efter 19-årige Højbjerg.

Tidligere på sæsonen udtrykte Pierre-Emile Højbjerg sin utilfredshed over rollen som bænkevarmer og medgav, at han så sig nødsaget til at komme væk fra Bayern München, hvis spilletiden ikke blev hyppigere. Danskeren sidder imidlertid stadig på bænken, og i de sidste par uger er antallet og relevansen af rygterne steget markant. Således har midtbanespilleren været kædet sammen med forskellige Bundesliga-klubber, hvoraf især en interessent har fået sit navn rystet godt og grundigt sammen med Højbjergs. Kærligheden kommer fra Hannover 96, som i forvejen har Leon Andreasen på holdkortet.

Nu meddeler Hannovers sportsdirektør Dirk Dufner over for Sport1, at man har set sig lun på landsholdsspilleren.

— Det er en spiller, som vil være interessant for mange klubber. Jeg ved ikke, om det bliver muligt, men det er også en interessant spiller for Hannover 96.

Højbjerg er i øjeblikket skadet, og er derfor ikke med, når det danske landshold på tirsdag spiller træningskamp mod Rumænien i Bukarest.

In this article