HB Køge-talenter på ophold i Salzburg

To unge talenter fra HB Køge rejser mandag til Østrig, hvor et træningsophold i mesterklubben Red Bull Salzburg venter.

16-årige Malthe Amundsen og 17-årige Justin Shaibu rejser i morgen – mandag den 23. november – til Østrig. Her har deres cheftræner fra HB Køge, Henrik Pedersen, fået etableret et træningsophold på benene for de to unge knægte.

Pedersen er nemlig tidligere træner for Red Bull Salzburgs U18-hold, og har via sit gode netværk i klubben fået stablet et ophold på benene for talenterne. HB Køge-træneren mener, at de begge vil passe godt ind i østrigernes berømte, aggressive spillestil.

– Både Malte og Justin passer glimrende ind i Red Bulls filosofi. Malte er en dynamisk venstre back, der også er rigtig dygtig fremadrettet og i presspillet.

– Justin har allerede vist sig frem på seniorniveau, hvor han med sin hurtighed har vist at han kan være med. Han er en meget talentfuld angriber som har alle muligheder for at gå hele vejen, siger HB Køge-træneren til hbkoge.dk.

Justin Shaibu har tidligere været på træningsophold i Wolfsburg og Utrecht. Han har optrådt ni gange for svanernes bedste hold i NordicBet Ligaen.

Malthe Amundsen spiller til dagligt for HB Køges U17-hold.

In this article