Højbjergs fremtid afgøres nu

Pierre-Emile Højbjerg er utilfreds med sin bænkplads i Bayern München, og nu skal hans skæbne afgøres på et møde.

Efter en god afslutning på sidste sæson er det blevet småt med spilletid til Højbjerg på det seneste. Hovedpersonen har flere gange meldt ud, at han vil se sig om efter en ny klub, hvis ikke situationen snart ændrer sig. Guardiola har efterfølgende udtalt, at han ikke vil stå i vejen for et skifte, hvis det er det, Højbjerg vil.

I sidste uge gjorde midtbanespillerens agent Søren Lerby det klart, at man er ved at tage de første skridt i processen.

– Vi sætter os sammen i slutningen af november, og så må vi se. Det er klart, at Pierre har brug for kampe regelmæssigt, sagde Lerby.

På dette møde skal de store Bayern-bosser altså i overensstemmelse med Højbjerg-lejren finde ud af, om den 19-årige dansker har en fremtid i klubben eller om han skal videre, enten som salg eller blot på en lejeaftale.

In this article