Huddersfield-talent håber på snarlig spilletid

Huddersfields  Philip Billing har endnu ikke fået spilletid i denne sæson, men i det travle juleprogram håber han på, at der bliver plads på holdet.

På trods af sin unge alder fik den kun 18-årige dansker, Phillip Billing, i sidste sæson debut for Championship-holdet Huddersfield. Derfor havde han ambitioner om at blive en fast del af førsteholdet i denne sæson, men spilletid har der endnu ikke været noget af.

Billing er dog tålmodig og håber på at få chancen i det travle decemberprogram.

– Lige i øjeblikket er det nogle ældre og mere rutinerede spillere, der er med. Nu hvor vi ligger på 14.-pladsen, er det vigtigst, at vi får skrabet point sammen, siger Billing til bold.dk og fortsætter.

– Det er først i juletiden, at de yngre spillere kan komme med, fordi der er mange kampe lige efter hinanden.

Billing spiller for klubbens U21-hold, men han føler ikke, at der er lang vej til førsteholdet.

– Jeg har snakket med ham (manager Chris Powell), og jeg er ikke langt fra det. Jeg skal bare have tålmodighed, og så er jeg sikker på, jeg nok skal få min chance i denne sæson.

– Jeg er jo kun 18 år, men det ville være rart at spille i denne sæson. Men jeg må være tålmodig og arbejde, for så skal chancen nok komme, forklarer Billing.

Huddersfield-danskeren slår desuden fast overfor bold.dk, at udlejning ikke er med i overvejelserne på nuværende tidspunkt.

In this article