Leipzig-træner storroser arbejdsom Poulsen

Leipzig-træneren er glad for sin unge danske komet, Yussuf Poulsen, der har været igennem en stor udvikling. Ikke mindst er han glad, fordi den unge dansker selv har taget arbejdshandskerne på.

Yussuf Poulsen har haft et super år i sin tyske klub, RB Leipzig. I foråret var han med til at rykke klubben op i 2. Bundesliga med 10 scorede mål, og her i efteråret er det både blevet til debut på det danske landshold, mens han også pt. er Leipzigs topscorer i 2. Bundesliga med seks mål for 11 kampe.

Træner i RB Leipzig, Alexander Zorniger, er også meget svært tilfreds med sin unge dansker, som man hentede i Lyngby Boldklub i sommeren 2013.

– Han har været igennem en fantastisk udvikling, som er forbilledlig for en ung professionel, siger Leipzig-træneren til sport1.de.

Han roser specielt sin danske topscorer for at have taget arbejdshandskerne på.

– Der er mange spillere, der siger, de vil forbedre sig. Når man to uger senere spørger, hvad de har foretaget sig, får man svaret, at de endnu ikke er kommet i gang. Yussuf går straks i gang med arbejdet. Det er karakteristisk for ham.

– Han vil være så god, som han kan blive. På den måde er han et paradeeksempel for en spiller med gode anlæg, som ikke bare stoler på sit talent, men arbejder med sig selv.

Alexander Zorniger fortæller, at Yussuf Poulsen er et varmt samtaleemne i 2. Bundesliga. Han er dog ikke til salg for andre klubber.

– I 2. Bundesliga taler alle om Yussuf, og han er blevet A-landsholdsspiller. Men hans kontraktsituation er klar, og han ved også, at den støtte, han får her, får han ikke alle steder, lyder det fra Leipzig-træneren.

Yussuf Poulsen skal forsøge at følge op på sin træners roser i aften, når Leipzig tager imod Kaiserslautern til topkamp i 2. Bundesliga.

Hvis du vil se danskeren i aktion, skal du tænde for Eurosport 2 kl. 20.15, hvor opgøret fløjtes i gang.

In this article