Mere succes for Lasse Vigen i Fulham

20-årige Lasse Vigen Christensen er så småt ved at udvikle sig til lidt af en publikumsfavorit på Craven Cottage, og lørdag eftermiddag udbyggede han sin engelske succes, da han scorede et flot mål i Fulhams 3-1-sejr over Huddersfield.

Efter nedrykning fra Premier League og en forfærdelig sæsonstart under stærkt kritiserede Felix Magath, begynder tingene endelig at lysne for Fulham. Londonklubben gik ellers fra at være oprykningsfavorit til at have tabt de første 5 kampe i Championship, men fyringen af Felix Magath har givet klubben ny energi.

På trænersædet ansatte man først Kyt Simons som midlertidig træner, men efter en flot start for englænderen i trænergerningen, er han blevet fastansat, hvilket i høj grad har gavnet Lasse Vigen. U21-landsholdsspilleren er gået fra en status som bænkevarmer til vigtig førsteholdsprofil, og midtbanespilleren lagde ekstra oven på sin succes i går, da han scorede efter flot kombinationsspil puttede bolden i kassen for anden kamp i træk, og dermed bidrog til Fulhams 3-1-sejr over Huddersfield.

Siden ansættelsen af Kyt Simons har Fulham bevæget sig over nedrykningstregen i Championship, og ligger efter 17 runder nr. 17 i den næstbedste engelske række.

In this article