Nordmænd vil snuppe Hobros unge angrebses

Ifølge BT har Tippeliga-klubben Viking Stavanger brændt sig varme på Hobros unge angriber, Emil Berggren.

Emil Berggren slog til med to mål, da Hobro inden landskampspausen slog Brøndby med 3-0. Derudover har den 21-årige angriber, som Hobro købte i Brønshøj i sommers, leverede andre fine præstationer i Superligaen, hvilket også to gange har fået ham udtaget til U21-landsholdet.

Hobro honorerer ikke med store budgetter, og derfor kan nordjyderne allerede nu være ved at miste deres stadig uslebne diamant. Ifølge BT har den norske klub Viking Stavanger nemlig meldt deres konkrete interesse.

– Jeg kan bekræfte, at der er konkret interesse for Emil, men vi har aftalt med pågældende klub og Emil, at vi kører efterårssæsonen færdig i fred og ro, og så sætter vi os ned og aftaler, hvad der skal ske, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, til bt.dk.

– Hobro har en fin historik med at sælge unge spillere videre, og vil det lykkes os at sælge en spiller til udlandet, så vil det være en top-historie for os og endnu et bevis over for unge spillere, at Hobro er et rigtig godt springbræt. Men om det så lige er tidligt nok for Emil at tage ud, det er en anden sag.

BT skriver, at nordmændene er klar til at udløse den frikøbsklausul, som der angiveligt er i Emil Berggrens kontrakt. Det afviser Hobros sportschef dog at kommentere overfor avisen.

– Ingen kommentarer. Om der er eller ikke er en klausul, holder vi internt.

Spillerens agent, Annfinn Gaard, vil ikke bekræfte Viking Stavangers interesse i sin klient.

– Som Hobro har præsteret – og med status som U21-landsholdsspiller – vil der naturligt nok være interesse for en spiller som Emil, men alt, der vedgår hans ansættelsesforhold, fremtid og konkrete henvendelser eller ej, ønsker jeg ikke at kommentere på. Det er ganske enkelt ikke min opgave, lyder det fra agenten.

BT erfarer, at også andre norske klubber holder øje med danskeren, men at det endnu kun er Viking, der har vist den helt konkret.

In this article