Okore-udlejningen på tale

Mandag fik Jores Okore comeback for Aston Villa efter 14 måneder på skadesbænken, men det betyder ikke, at han går direkte ind på holdet. Derfor er en udlejning nu på tale, ifølge BT.

Kort efter Jores Okore ankom til Aston Villa fra FC Nordsjælland i sommeren 2013, blev han skadet. Det var en korsbåndskade, der plagede Okore, og skaden var så slem, at han har måtte side ude i 14 måneder.

Efter Okores comeback mandag blev han rost af Villa-træner Paul Lambert, selvom Lambert har været noget længe om at sætte Okore tilbage på banen efter hans skade, og derfor overvejer danskeren, om en lejeaftale er vejen frem.

– Mit fokus og mine interesser er selvfølgelig at få lov til at spille på Aston Villas hold, men hvis jeg ikke får lov til at spille så meget, vil jeg fokusere på mig selv, og så er det den vej, jeg må gå, udtaler Okore til BT.

Jores Okore nåede kun at spille fire kampe for Aston Villa før han blev skadet. På det danske landshold fik Okore debut i 2011, og har siden da spillet 8 kampe.

In this article