Randers-talent: Det holder ikke meget længere

Jacob Dehn Andersen har brug for spilletid, og mener ikke, at hans nuværende situation i Kronjylland er holdbar meget længere.

Unge Jacob Dehn Andersen er havnet helt nede som fjerdevalg i forsvarshierarkiet i Randers FC efter tilkomsten af Jeppe Tverskov. Mads Fenger og Mads Agesen står nemlig også foran Jacob Dehn, når træner, Colin Todd, skal sætte forsvaret på sit Randers-hold.

Randers-talentet, der har spillet 40 U-landskampe for Danmark, erkender også, at den manglende spilletid ikke er holdbar ret meget længere.

– Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg skal ud og have noget spilletid for at fortsætte min udvikling. Den situation jeg står i lige nu, holder ikke meget længere, siger Jacob Dehn Andersen til Randers Amtsavis.

Han kigger derfor på muligheden for at blive udlejet i foråret.

– Når der snart kun er et halvt år tilbage af min kontrakt og jeg har gået rundt i toethalvt år uden sindssygt meget spilletid, er det klart, at man begynder at kigge sig om efter mulighederne, men det kan også sagtens være, at jeg fortsætter i Randers. Her kunne løsningen for eksempel være at blive lejet ud, og på den måde komme stærkere tilbage.

Jacob Dehn Andersen har spillet 15 førsteholdskampe for Randers FC.

In this article