Robin Olsen skudt i sænk af Tevez og co.

Malmö FF med Robin Olsen i nettet kæmpede bravt, men kunne ikke holde de stærke italienere fra fadet, da de to klubber mødtes på Malmö Stadion. Juventus sendte svenskerne ud af turneringen med et 2-0 nederlag.

Malmö FF havde brug for en sejr for at holde drømmen i live om at komme videre i Champions League, mens Juventus især også havde brug for en sejr.

Svenskerne fightede hårdt og efter en lige halvleg kunne de gå til pause med 0-0 efter flere gode redninger fra den danske målmand. Især et par minutter før pausen hev Olsen en god redning op af ærmet, da han afviste Claudio Marchisios gennembrud.

I 2. halvleg holdte den dog ikke længere. En bold blev sendt i dybden til den spanske angriber Fernando Llorente, som trak udenom Olsen og sendte sikkert bolden i mål til 1-0.

I de døende minutter satte Carlos Tevez det sidste søm i kisten, da han havde sidste fod på et kontraløb og sendte Juventus hjem til Torino med en solid 2-0 sejr.

For Malmö FF slutter eventyret, mens Juventus nu har en yderst vigtig kamp imod Atletico Madrid, som allerede er videre.

 

In this article