Silkeborg-talent tror på overlevelse

Silkeborg har i denne sæson i Superligaen sat sig suverænt på ligaens sidsteplads med kun fire point i 14 kampe. Men klubbens 18-årige Robert Skov tror på overlevelse.

Det har været en skuffende sæson indtil videre for Silkeborgs Superliga-trup. De har i 14 kampe endnu ikke formået, at vinde en eneste kamp. Fire point i fire kampe, hvor de har spillet lige op, er hvad de har kunne skrabe sammen.

Silkeborgs kun 18-årige Robert Skov er dog fortrøstningsfuld, og tror på, at klubben kan vende uheldet og vinde nogle kampe.

– Jeg tror på at vi stadig kan nå at få vendt skuden og overleve i superligaen. Vi skal have vendt de små marginaler over på vores side, så skal pointene nok komme. Jeg har selvfølgelig et ansvar for vi ikke har scoret flere mål, jeg har også haft nogle chancer jeg kunne have scoret på, Siger Skov til facebook-siden, Dansk Fodbold Nyt.

Skov er dog meget tilfreds med sin egen udvikling i klubben, hvor han mere eller mindre er ved at blive en fast del af kamptruppen.

– Det har været en stor oplevelse selv om resultaterne ikke har været så gode. Men samtidig har det også været en stor udfordring at spille i Superligaen, men jeg kan godt lide udfordringer, så det har været utrolig fedt, afslutter Robert Skov.

Skov har scoret ét mål i denne sæson, som var i 2-1 nederlaget til FC Midtjylland i den seneste runde.

In this article