U19: Stor tro på kvalifikation

Bent Christensen har udtaget 17 spillere til det U19-landshold, der skal spille de tre kommende EM-kvalifikationskampe. Han tror og håber på avangement til Eliteround.

Bent Christensen Arensøe har udtaget 17 spillere til de tre U19-EM-kvalifikationskampe mod Albanien, Wales og Portugal, hvor der bliver spillet om de to pladser i forårets Eliteround.

Det bliver dog nogle svære opgaver mener landstræneren.

– Umiddelbart bliver Portugal den sværeste modstander, men det er vigtigt at understrege, at de to andre bestemt ikke er nemme.  Albansk fodbold er kommet rigtigt langt og har fået langt bedre spillere, fordi deres spilleruddannelse er blevet mere struktureret og organiseret. Wales har vist gode resultater og er blevet mere spillende og boldfaste,” siger Bent Christensen til dbu.dk.

Han kommer dog til slutrunden med god optimisme.

– Vi har en stor tiltro til, at vores U19-landshold igen kan kvalificere os til Eliteround. Det vil kræve ydmyghed og seriøsitet, men også tro på egne evner. Vi har en gruppe spændende og dygtige spillere, der både har spillet godt og vist gode resultater i efteråret, og nu glæder jeg mig til at se, hvor langt de er kommet i deres udvikling, når de nu blive rigtig hårdt matchet i Portugal.

Kampene spilles fra den 12. til den 17. November i Portugal.
Truppen:
Daniel Iversen, Esbjerg.
Sebastian Linnet John, Viborg.
Mads Pedersen, FC Nordsjælland.
Magnus Pedersen, OB.
Malthe Johansen, Porto.
Stefan Gartenmann, Heerenveen.
Jens Thomasen, OB.
Jeppe Hansen, Vejle.
Joachim Andersen, Twente.
Jonas Gemmer, FC Midtjylland.
Mathias Hansen, FC Nordsjælland.
Robert Skov, Silkeborg IF.
https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen, SønderjyskE.
Daniel Stückler, Brøndby IF.
Jannik Pohl, Aab.
Marco Lund, Esbjerg.
Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland.

In this article