U21-optakt: Italien-Danmark

Danmark har på overbevisende manér kvalificeret sig til sommerens slutrunde i U21-regi. I morgen mandag gælder det en træningskamp mod Italien i Matera. Læs D’BOLD’s optakt her:

I kvalifikationen blev Danmark suveræn etter i sin gruppe og scorede det uhyggelige antal af 37 mål i 10 kampe. Derefter skulle man ud i to playoff-kampe mod Island, som forvoldte danskerne alvorlige problemer. På reglen om udebanemål blev det alligevel Danmark, som gik videre, og nu kan man fuldt ud koncentrere sig om forberedelserne til EM i Tjekkiet til sommer.

Udekampen mod Italien skal bruges til at teste nogle spillere, og derfor vides endnu ikke, om træner Jess Thorup vil lade stammandskabet optræde. Et lille handicap er allerede givet, idet man har måttet sende både Lucas Andersen, Nicolaj Thomsen, Anders Christiansen og anfører Jannik Vestergaard østpå til Rumænien, hvor de skal spille A-landskamp.

 

Forventede startopstillinger:

Italien: Bardi – Bianchetti, Rugani, Zappacosta, Biraghi – Viviani, Batocchio, Crisetig – Bernardeshi, Berardi, Belotti

Danmark: Jakob Busk – Jores Okore, Andreas Christensen, Ryan Laursen, Jonas Knudsen – Jens Jønsson, Lasse Vigen Christensen, Danny Amankwaa, Jeppe Andersen, Nicolai Poulsen – Rasmus Falk, Nicolai Brock-Madsen

 

Største profil:

Italien: Domenico Berardi, højre fløj: Han er kun 20 år og allerede den store stjerne i sin klub Sassuolo i Serie A, hvor han i 8 kampe har scoret 3 mål og scoret 4 assists. Dermed har han været involveret i 7 af deres 10 mål. Desuden er han lynhurtig og teknisk stærk, og han er generelt en eftertragtet herre blandt de italienske topklubber.

Danmark: Lasse Vigen Christensen, central midtbanespiller: Selvom han spiller på den centrale midt og fordeler boldene, er der intet, der hindrer den blot 20-årige Fulham-spiller i at score mål på stribe. I kvalifikationen blev han topscorer med 5 af slagsen, og hos sin klub Fulham står han noteret for 3 mål og 3 assists i 12 kampe. Hans største styrke er dog hans sublime overblik, og med sine forsvarssplittende dybdebolde giver han hele holdet vinger.

 

Bud på resultatet: Begge hold er blandt favoritterne ved den forestående slutrunde. Man kan forvente en lige kamp med masser af intensitet, da alle spillere vil vise sig frem over for træneren. Italien er defensivt indstillet, så en 1-0-sejr til et af holdene kunne være et kvalificeret bud.

 

In this article