Vestergaard: Der er mange om budet

Jannik Vestergaard får ikke meget spilletid i Hoffenheim, men det gør ham ikke rejselysten. I stedet vil han blive i den sydtyske by, og forsøge at kæmpe sig ind på holdet.

Blot én kamp har Jannik Vestergaard spillet fra start i Bundesligaen i denne sæson, og det står i stærk kontrast til danskerens spilletid i sidste sæson. 25 kampe, heraf 19 fra start, fik den tidligere Brøndby-spiller i 2013/2014-sæsonen, men efter sommerpausen, har tingene ændret sig.

Den éne kamp i Bundesligaen i denne sæson, hvor danskeren spillede alle 90 minutter, var i 3-3-kampen mod Freiburg, men selvom Vestergaard scorede ved den lejlighed, gjorde det ham ikke til fast mand på holdkortet. Den situation er ikke holdbar i længden, mener Vestergaard.

– Jeg tror mulighederne, for at komme til at spille mere, er til stede, men vi er mange om buddet, siger Jannik Vestergaard til bold.dk.

– Jeg ved ikke, hvordan det ser ud, det skal jeg være ærlig at sige, men jeg kan ikke gøre andet end at træne godt.

– Det er klart, at det ikke nødvendigvis er en situation, der er holdbar i længden, men lige nu spekulerer jeg ikke over fremtiden. Det gør mig ikke til en bedre fodboldspiller.

– På langt sigt skal jeg spille mere eller mindre hver weekend, det er målet. Og jeg tror stadig på, at jeg kan spille mig til det i Hoffenheim. Hvis det ikke bliver der, må det blive et andet sted, siger den 199 centimeter høje stopper.

Siden Jannik Vestergaard fik debut for Hoffenheim i 2011 er det blevet til 66 kampe, og han har gjort så godt, at han gjorde sig fortjent til hans landsholdsdebut. I 2013 fik han 26 minutter på banen i en testkamp mod Polen.

In this article